potato ;

Sezónna ponuka šéfkuchára

Jarné menu

Predjedlo

Zelená špargľa s údeným lososom, vajce Benedikt, holandská espuma 150g / A7

11,90€

Someliér odporúča: Karpatská Perla Pinot noir Extra Dry, Malokarpatská vinohradnícka oblasť, Slovensko, biele 0,1l 4,90€

Hlavné jedlá

Teľacie osso bucco na koreňovej zelenine, šafránové rizoto 250g / A7

24,90€

Someliér odporúča: Mrva & Stanko Vetlínske zelené Kryo Šenkvice Malokarpatská vinohradnícka oblasť, biele, suché 0,1l 3,90€

 

Doráda (mahi- mahi) s bylinkovou krustou, glazovaná zelenina so sezamom 200g / A7

17,90€

Someliér odporúča: Repa Winery Noria Malokarpatská vinohradnícka oblasť, biele, polosuché 0,1l 3,90€

 

Grilovaná pečeň z mladej teľacinky na zemiakovej pene s karamelizovanou šalotkou 150g / A7

17,90€

Someliér odporúča: Château Tanunda, Cabernet Sauvignon Grand Barossa, Austrália, červené, suché 0,1l 4,60€

Dezert

Citrónovo- bazový koláčik 120g / A1, 7

5,90€

Someliér odporúča: Velkeer Riesling Nitrianska vinohradnícka oblasť, polosladké 0,1l 3,90€

Prajeme všetkým dobrú chuť a príjemné posedenie v našej reštaurácii.  

 

 

Kompletná ponuka

Pozrite si kompletnú ponuku menu v našej reštaurácii.

Ďalšie informácie

Kontaktujte nás prosím na: restaurant@hzch.skTel.: +421 33 2633 314.

Ďalšie gastro ponuky