potato ;

Sezónna ponuka šéfkuchára

Letné menu

Predjedlo

Krevety s kuskusom a kokosovým mliekom 80g / A14

12,90€

Someliér odporúča: Marchesi di Barolo – Bric Amel Bianco, Piemont, Taliansko, biele, suché 0,1l 3,90€

Hlavné jedlá

Steak z tuniaka na listovom šaláte s feniklom

(cherry paradajky, fenikel, zemiak, cibuľa, varené vajíčko, avokádo, maslová tekvica) 180g / A7
21,90€

Someliér odporúča: Prelius Vermentino Maremma Toskánsko, Taliansko, biele, suché 0,1l 3,90€

Flank steak s americkými zemiakmi, rukolovým šalátikom a chimichurri 250g / A4

26,90€

Someliér odporúča: Fattoria Selvapiana – Chianti Rufina BIO, Toskánsko, Taliansko, červené, suché 0,1l 3,90€

Teľacia pečeň na víne s jablkami, restovanými zemiakmi, cibuľkou a slaninou 150g / A7

18,90€

Someliér odporúča: Velkeer – Pálava, Nitrianska vinohradnícka oblasť, biele, polosladké 0,1l 3,90€

Dezert

Mangový koláčik 120g / A1, 3, 7
5,50€

Someliér odporúča: Forchir – Moscato Rosé Spumante Dolce, Veneto, Taliansko, ružové, sladké 0,1l 3,90€

 Prajeme všetkým dobrú chuť a príjemné posedenie v našej reštaurácii.  

 

 

Kompletná ponuka

Pozrite si kompletnú ponuku menu v našej reštaurácii.

Ďalšie informácie

Kontaktujte nás prosím na: restaurant@hzch.skTel.: +421 33 2633 314.

Ďalšie gastro ponuky