Sezónna ponuka šéfkuchára
Jarné menu
Predjedlo
Zelená špargľa s údeným lososom, vajce Benedikt, holandská espuma 150g / A7
11,90€
Someliér odporúča: Karpatská Perla Pinot noir Extra Dry, Malokarpatská vinohradnícka oblasť, Slovensko, biele 0,1l 4,90€
Hlavné jedlá
Teľacie osso bucco na koreňovej zelenine, šafránové rizoto 250g / A7
24,90€
Someliér odporúča: Mrva & Stanko Vetlínske zelené Kryo Šenkvice Malokarpatská vinohradnícka oblasť, biele, suché 0,1l 3,90€
Doráda (mahi- mahi) s bylinkovou krustou, glazovaná zelenina so sezamom 200g / A7
17,90€
Someliér odporúča: Repa Winery Noria Malokarpatská vinohradnícka oblasť, biele, polosuché 0,1l 3,90€
Grilovaná pečeň z mladej teľacinky na zemiakovej pene s karamelizovanou šalotkou 150g / A7
17,90€
Someliér odporúča: Château Tanunda, Cabernet Sauvignon Grand Barossa, Austrália, červené, suché 0,1l 4,60€
Dezert
Citrónovo- bazový koláčik 120g / A1, 7
5,90€
Someliér odporúča: Velkeer Riesling Nitrianska vinohradnícka oblasť, polosladké 0,1l 3,90€
Prajeme všetkým dobrú chuť a príjemné posedenie v našej reštaurácii.
Kompletná ponuka
Pozrite si kompletnú ponuku menu v našej reštaurácii.
Ďalšie informácie
Kontaktujte nás prosím na: restaurant@hzch.sk, Tel.: +421 33 2633 314.