Staňte sa členom nášho tímu
Jedným zo základných pilierov každej úspešnej spoločnosti sú nepochybne spokojní zamestnanci.
My v Hoteli Zochova chata**** si toto plne uvedomujeme a jednoznačne považujeme za našu prioritu.
Spoločné nadšenie pre prácu, tímovosť, súdržnosť a vzájomná podpora prerástli v osobné priateľstva a rodinnú atmosféru.
Náš vysoko profesionálny prístup vyniká odhodlaním, angažovanosťou a rešpektom voči našim kolegom a zákazníkom.
Pracujeme v spoločnosti, ktorá má silnú a známu značku, opierajúcu sa o tradície.
Počas poslednej dekády sme si vybudovali stabilné miesto medzi najlepšími hotelmi na Slovensku.
Vytvárame príjemné pracovné prostredie a najlepší kolektív. Sme jeden tím, ťaháme za jeden povraz a dokážeme si pomôcť aj v tých najťažších chvíľach.
Keď túžite po práci v hotelierstve a patriť do našej rodiny, pošlite nám životopis TU a začnite tak písať svoj príbeh v Hoteli Zochova chata**** ako naši dlhoroční kolegovia, ktorí si s nami vybudovali úspešnú kariéru.
Prečítajte si o ich ceste v Hoteli Zochova chata**** viac:
Martina Višňovská
Event Manager
Do hotela som nastúpila v roku 2019 ako brigádnička na recepcii. Mojou prioritou je robiť prácu s radosťou a láskou. Toto všetko som našla na Zochovej chate. Postupom času som sa prepracovala na rezervačné oddelenie, odkiaľ som následne prešla na obchodné oddelenie a pracujem ako Event managerka. Moja práca ma napĺňa a cítim sa tu ako doma.
Denis Šťastný
Rezervačný Manager
V hoteli Zochova chata**** som začal pracovať v roku 2015 ako nočný recepčný. Kontakt s klientom a prácu na recepcii mám veľmi rád. Keď sa v roku 2020 hľadal rezervačný manager dostal som príležitosť a dnes som veľmi rád, že môžem túto prácu vykonávať. Cesta k tomu nebola jednoduchá, ale s dobrým kolektívom sa všetko zvláda lepšie.
Ján Beluško
F & B Manager
Práca v gastronómií mi bola vždy srdcu blízka. Počas rokov v tejto oblasti som nabral mnoho skúseností v obsluhe a venoval som sa aj somelierstvu. Svoje zručnosti som mohol zúročiť od roku 2012 aj v Hoteli Zochova chata****, kde som začal pracovať ako čašník. Svojou usilovnosťou a dobrým príkladom som sa prepracoval až na pozíciu F&B Managera, kde pôsobím dodnes. Dobrý kolektív je pre mňa základ a dovolím si tvrdiť, že sme tu skoro ako rodina.
Alena Bobeková
Housekeeping Supervízor
Spomedzi zamestnancov pracujem v Hoteli Zochova chata**** najdlhšie. Začala som tu pracovať ešte pred tým ako sa hotel otvoril a to na pozícií chyžná. Tejto práci som sa naozaj svedomito venovala, nakoľko čistotu v hoteli považujem za jeden z kľúčových atribútov úspešného hotela. Som veľmi rada, že svoje 10 ročné skúsenosti môžem zúročiť pri práci Housekeepnig Supervízora a posúvať sa stále vpred.
Lukáš Veľký
F&B Manager
Po návrate zo zahraničia som v roku 2014 začal pracovať na Zochovej chate ako čašník. Svoju prácu som mal vždy rád. Najviac ma bavila príprava svadieb a kongresov. Vďaka tomu, že som mal okolo seba veľa šikovných kolegov a managerov, mohol som sa stále učiť nové veci a napredovať. Som vďačný za príležitosť pracovať ako F&B manager a som rád, že môžem byť súčasťou tímu Hotela Zochova chata****.
Peter Holec
Šéfkuchár
Varenie je mojou vášňou a venujem sa mu už od štúdia na strednej škole. V Hoteli Zochova chata**** som začal pracovať v roku 2013 ako kuchár. Postupom času som sa vypracoval na vedúceho smeny a na tejto pozícií som bol až do roku 2019, kedy som sa stal šéfkuchárom. Mojim krédom je, že spokojný hosť je najedený hosť a preto do svojej práce dávam kus seba a robím ju naozaj s láskou.
Tešíme sa na vaše životopisy a na dlhodobú spoluprácu!
Adresa a kontaktné údaje
Hotel Zochova chata****
Piesok 4015/B7
900 01 Modra
GPS: 48° 22′ 54″ N, 17° 16′ 38″ E
Kontakt
Tel: +421 33 2633 300
E-mail: recepcia@hzch.sk
Čas príchodu / odchodu
Check-in od 14:00
Skorší check-in od 11:00*
Check-out o 11:00
Neskorý check-out do 15:00 alebo do 17:00 *
* bližšie informácie Vám poskytne hotelová recepcia
Parkovanie
Bezplatné samostatné parkovanie (obmedzená kapacita)
Možnosť parkovať v spoplatnenej hotelovej garáži.*
* bližšie informácie Vám poskytne hotelová recepcia