Čašník/Barman pre hotelovú reštauráciu
Ponúkaný plat
1250 EUR brutto + víkendové príplatky a bonusy
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, na dohodu (brigády)
Informácie o pracovnom mieste:
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- práca v reštauráciách luxusného hotela v Malých Karpatoch
- obsluha hostí pri stole alebo pri pulte
- presné zaznamenávanie objednávok, servírovanie jedál a nápojov
- starostlivosť o individuálneho hosťa, odporúčanie jedál a nápojov, dôkladná znalosť jedálneho lístka
- príprava a obsluha skupinových akcií, osláv a eventov
- účtovanie položiek v systéme Blue Gastro
- profesionálne správanie podľa nastavených hotelových štandardov
- práca v mladom a priateľskom kolektíve
- výkon práce v hlavnej hotelovej reštaurácii alebo vo Furmanskej krčme
Zamestnanecké výhody a benefity:
- ubytovanie pre zamestnancov
- práca v luxusnom prostredí 4* hotela v horskom prostredí
- skúšobná doba len 1 mesiac a garancia udržania pracovného miesta v prípade zhoršenia epidemickej situácie
- dlhodobá pracovná perspektíva
- možnosť pracovného rastu
- bezplatný vstup do Wellness & Spa centra
- bezplatný pobyt na jednu noc pre 2 osoby s raňajkami a neobmedzeným vstupom do Wellness & Spa
- neobmedzený vstup do Fitnes centra
- zľava 50% na vstup do Wellness & Spa centra pre rodinných príslušníkov s možnosťou zakúpenia vstupu vo forme darčekového poukazu
- zľava 35% na ubytovanie pre rodinných príslušníkov s možnosťou zakúpenia pobytu vo forme darčekového poukazu
- letný teambuilding
- Vianočný večierok
Informácie o výberovom konaní
V prípade, že spĺňate požiadavky, svoje štruktúrované životopisy v slovenskom jazyku posielajte e-mailom. K žiadosti priložte aj súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov v nasledovnom znení:
„Súhlasím so správou, spracovaním a uchovaním mojich osobných údajov v spoločnosti Grapent a.s.. Poskytnutie údajov je dobrovoľné a bez dôsledkov s tým, že tieto údaje môžu byť spracované pre účely databázy uchádzačov o zamestnanie v zmysle Zák. č. 428/2002 Zb. o ochrane osobných údajov. Súhlas je daný na dobu do ukončenia výberového konania“.
Požiadavky na zamestnanca:
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
- stredoškolské s maturitou
- nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
- študent vysokej školy
- vysokoškolské I. stupňa
Jazykové znalosti
Anglický jazyk – Stredne pokročilý (B2) alebo Nemecký jazyk – Stredne pokročilý (B2)
Počet rokov praxe
1
Pozícia je vhodná pre absolventa
Áno
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- skúsenosti s prácou na rovnakej pozícii
- skúsenosti s prácou v 4* a 5* hoteli výhodou
- práca na rovnakej pozícii v zahraničí výhodou
- znalosť anglického alebo nemeckého jazyka na komunikatívnej úrovni
- zákaznícka orientácia, profesionalita
- prívetivé a ochotné správanie
- zodpovednosť a pracovitosť
- zmysel pre poriadok a precíznosť
- právna bezúhonnosť
Kontakt
Kontaktná osoba: Ján Beluško a Lukáš Veľký
Tel.: +421907357998 alebo 0918947568
E-mail: restaurant@hzch.sk