Sous chef
Ponúkaný plat (Brutto)
od 1500 EUR brutto + víkendové príplatky – spolu cca 1650€ brutto + nadčasy a bonusy
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, na dohodu (brigády)
Informácie o pracovnom mieste:
Termín nástupu
ihneď
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- príprava pokrmov a jedál teplej kuchyne, hlavne práca s mäsom
- zodpovednosť za svoj úsek
- úprava pokrmov pred priamym podávaním
- aranžovanie a dekorovanie pokrmov tesne pred podávaním
- riadenie a organizácia práce zamestnancov, kontrola skladových zásob, hmotná zodpovednosť za zverené hodnoty a inventár, podieľanie sa na zostavovaní sezónnych vložiek
Zamestnanecké výhody a benefity:
- ubytovanie pre zamestnancov
- práca v luxusnom prostredí 4* hotela v horskom prostredí
- Skúšobná doba len 1 mesiac a garancia udržania pracovného miesta v prípade zhoršenia epidemickej situácie
- dlhodobá pracovná perspektíva
- možnosť pracovného rastu
- bezplatný vstup do Wellness & Spa centra
- bezplatný pobyt na jednu noc pre 2 osoby s raňajkami a neobmedzeným vstupom do Wellness & Spa
- neobmedzený vstup do Fitnes centra
- zľava 50% na vstup do Wellness & Spa centra pre rodinných príslušníkov s možnosťou zakúpenia vstupu vo forme darčekového poukazu
- zľava 35% na ubytovanie pre rodinných príslušníkov s možnosťou zakúpenia pobytu vo forme darčekového poukazu
- letný teambuilding
- Vianočný večierok
Požiadavky na zamestnanca:
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
- stredoškolské bez maturity
- stredoškolské s maturitou
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- skúsenosti s prácou na rovnakej pozícii
- samostatnosť
- zodpovednosť
- zmysel pre poriadok a precíznosť
- právna bezúhonnosť
Kontakt
Kontaktná osoba: Peter Holec
Tel.: 0917 949 192
E-mail: holec@hzch.sk