Hody z diviny pre gurmánov


Predjedlo
Údené kačacie prsia s červenou repou a smotanovým chrenom
8,90 €

Polievka
Zemiakový krém so slaninou a čerstvým tymianom
4,50 €

Hlavné jedlo
Konfitované hovädzie rebro so strukovinovým ragout a čerstvým pečivom
17,90€
Paprikáš z tunajšieho daniela s domácimi haluškami

13,90 €
Filet z jesetera s pyré zo sladkých zemiakov a bylinkovým maslom
18,90 €

Dezert
Čokoládový fondant s černicami a citrónovým sorbetom
5,50 €

Prajeme všetkým dobrú chuť a príjemné posedenie v našej reštaurácii.

Šéfkuchár: Peter Rupčík

Pozrite si kompletnú ponuku menu v našej reštaurácii.

Kontaktujte nás na restaurant@hzch.sk alebo na Tel.:+421 33 2633 314.